Елегантне вечере без напора

Срећна Нова година! То је доба године када многи од нас (укључујући и мене!) покушавају да…

Срећна Нова година! То је доба године када многи од нас (укључујући и мене!) покушавају да пронађемо уравнотеженији начин исхране након лудила празника, па сам мислио да објавим ове листе за куповину и инфографику хранљивих материја за оне од вас који ове недеље скачу у кето! Било да први пут испробавате веганску кето дијету или се враћате на једну након паузе, сигурно ће бити корисна инфографика у овом посту! . . . Листа за куповину је из моје прве књиге, Веган Кето. У мојој другој књизи Плант-Форвард Кето, која излази за само 10 дана, постоји и листа за куповину (као и она за „храну са средњим угљеним хидратима“ – више о томе касније)!! Наручите унапред преко везе у мојој биографији или где год се књиге продају! 💚💚💚 . . .

повезани чланци

10 Коментари

  1. I took the book to the supermarkets and health food shop. I had it open on shopping list page and it really helped us shop efficiently. Thank you.

  2. We need meal plans and amazing recipes please! I can’t tell you how much I spend shopping only to see everything just filling up my pantry and nothing being cooked. Shopping is easy- having a real delicious meal plan is way harder!!

  3. Thank you for these great graphics! I would love to hear from any gardeners or farmers attempting to grow a lot of their vegetarian & keto foods, especially if located in the Eastern U.S. .

Back to top button