Елегантне вечере без напора

Обично до петка увече, толико сам изгорео од целе недеље да могу…

Обично до петка увече, толико сам изгорео од целе недеље да не могу ни да помислим да кувам вечеру. Ова недеља је мало другачија, али зато што је цалифлоурфоодс био љубазан да пошаље неке коре да пробамо (хвала пуно!!!), тако да је вечерас само постало вече пице! Ово је њихова италијанска кора (која је веганска, погодна за кето, без глутена И орашастих плодова, тако да!) и управо сам направио пицу од спанаћа и артичоке од ње. . . То је у основи смрзнути спанаћ, срца од артичоке у конзерви, вегански крем сир, нутритивни квасац и бели лук у праху. Прелио сам га срећним малим папричицама из моје срећне мале контејнерске баште. 😊 . . . Нисам тачно мерио ништа од овога, али имам сличан рецепт на линку у свом профилу!

повезани чланци

14 Коментари

  1. Gone vegan keto, using your book to step into this world. Really would like a pizza base but this supplier doesnt ship to the UK it seems, do you know of a UK supplier pls?

  2. 😳 where do you find this product at? I’m so over the same old dinners and this is something *maybe* my 4 year old would try? Lol.

Back to top button